Categories: Поради

Чому не можна прати перед сном? Запам’ятайте раз і назавжди

Здавна, від наших предків перейшли прикмети, пов’язані з пранням та сушінням речей. Багатьом відомо, що розвішувати речі на ніч не можна, особливо, якщо вони залишаються на вулиці, бо це може призвести до поганих наслідків. Так само, не можна прати речі на ніч. А чому цього не варто робити, пропонуємо дізнатися більш детально.

Чому не можна прати перед сном?

Ще з давніх часів, захід сонця вважався особливим часом. Оскільки, перехід дня на ніч має неабияку сильну енергетику, яка впливає на різноманітні процеси у житті, зокрема це стосується й прання перед сном.

Ніч — це ідеальний час для різної нечесті, яка потрапляє в наш світ. І якщо залишити речі сушитися на ніч в приміщенні або на вулиці, то можна залучити до себе погану енергетику та нечисту силу. Тому, наші предки намагалися прати вдень, щоб до вечора речі висохли й можна було їх зняти.

Залишені на ніч речі, можуть увібрати в себе не тільки негативну енергетику, а й зурочення та прокляття від злих людей. Такі речі, господарю можуть викликати головний біль, різні захворювання та навіть, божевілля.

Найкращий час для прання.

Наші пращури завжди починали прати речі перед обідом. Якщо прати рано вранці, то можна змити з себе всю позитивну енергетику, успіх та здоров’я.

В які дні тижня не варто займатися пранням.

Несприятливими днями для прання вважаються понеділок, вівторок, четвер та субота. Також, заборонено займатися пранням в святкові та церковні дні, бо можна накликати на себе невдачу.

Згідно з повір’ям, якщо прати у понеділок, то доведеться потім цілий тиждень сушити речі. Якщо прати у вівторок, можна накликати у сім’ю горе та нещастя. Якщо у четвер, можна втратити свою індивідуальність та значущість серед близького оточення. Заборонено було прати й в суботу, бо кінцеве полоскання речей може притягнути до себе долю неохайної людини.

Інші дні тижня сприятливі для прання, бо вони не несуть нічого поганого та цілком безпечні.