Categories: Поради

Як за допомогою звичайного аспірину, відмити унітаз від нальоту та бруду

Шипучий аспірин може застосовуватися не тільки як знеболювальні та жарознижувальні ліки. Це довели досвідчені господині, які успішно борються з деякими забрудненнями унітазу й досить успішно. Шипучий аспірин може бути успішно використаний у повсякденному житті, полегшуючи процес очищення, прибирання та прання.

Він допомагає ефективно очистити унітаз та справляється з нальотом на ньому, який може утворюватися, навіть якщо за його поверхнею регулярно й ретельно доглядати. Наліт на унітазі накопичується внаслідок того, що в водопровідній воді міститься вапняк та інші мінерали. Як не дивно, але чим частіше мити унітаз, тим швидше буде утворюватися наліт на ньому.

Завдяки цьому, в унітазі можуть з’явитися різні бактерії, цвіль та грибок й це загрожує здоров’ю всіх мешканців. Такі прості ліки, як аспірин, можуть допомогти впоратися з нальотом на унітазі. Зробити це досить просто — 3 таблетки слід кинути в унітаз не менше ніж на 10 хвилин або можна залишити до ранку. Після цього необхідно злити воду.