Categories: Релігія

Цікаві факти про Ангелів, про які мало хто знає. Та що каже Біблія про них

Всі добре знають, що охоронцями людей на землі є янголи. Вони живуть на небесах та нас оберігають. Про це навіть написано у Біблії. Дізнайтесь про кілька цікавих фактів про охоронців.

  1. Вони служать тим, хто врятується.

Всевишній відправляє янгола до тієї людини, яка стане спадкоємцем порятунку. Це яскраво видно на прикладі няні, яка служить у багатій родині та виховує не своїх дітей. А Всевишній наказує своїм янголам служити та оберігати тільки своїх дітей.

  1. Охоронці несуть добро людям та є самовіддані їм.

Вони не лише нас охороняють, але й роблять те, що накаже їм Всевишній – піклування про наші статки.

  1. Охоронці рятуючи грішників, стають дуже щасливими.

Люди, які каються за свої гріхи янголам приносять радість. Вони радіють тому, що людина все зрозуміла та просить Господа прощення та порятунку.


  1. Які молитви читає людина, такі янголи до неї будуть направлені Господом.

Навіть у Священній Книзі написано, що Господь посилає людині тих янголів з відповіддю на ті молитви, які вони прочитали. Янголи надають захист та виконують волю Всевишнього.

  1. Не можна поклонятись янголам.

Вони ніколи не приймуть поклоніння від людини, якими вони б гарними не були. Поклонятися можна лише Всевишньому. Існує багато янголів, які навіть можуть не служити Господу. Навіть у Священній Книзі написано, що диявол ввів в оману багатьох янголів й тоді Господь вигнав їх. Янголи, які не прославляють Всевишнього та наказують молитись іншому – присланий вам не від Господа.