Categories: Кулінарія

Смачне домашнє морозиво, яке нічим не гірше ніж з магазину. 6 кращих рецептів

У спекотну погоду завжди рятує морозиво. Дізнайтесь, як можна приготувати смачний літній десерт.

  1. Збийте міксером пару столових ложок меду, 150 мл. натурального йогурту та 45 мл. лимонного соку. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через пару годин можна їсти морозиво.
  2. Збийте міксером 70 мл. натурального йогурту, 70 гр. полуниці, столову ложку меду та 20 мл. лимонного соку. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через добу можна їсти морозиво.
  3. Збийте міксером 70 мл. натурального йогурту, 70 гр. ананасів, столову ложку меду, 70 гр. кокосової стружки та 10 мл. лимонного соку. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через добу можна їсти морозиво.
  4. Збийте міксером 70 мл. натурального йогурту, 100 гр. замороженого банана, столову ложку какао, столову ложку меду та трохи ванільного екстракту. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через добу можна їсти морозиво.
  5. Збийте міксером 70 мл. натурального йогурту, 100 гр. манго, пару столових ложок меду та 20 мл. лимонного соку. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через добу можна їсти морозиво.
  6. Збийте міксером 150 мл. натурального йогурту, 60 гр. вершкового сиру, столову ложку меду та трохи ванільного екстракту. Перелийте суміш у форми для морозива та відправте у морозилку. Через добу можна їсти морозиво.

Смачного!