Categories: Поради

Режими прання, які краще не включати. Від них немає ніякої користі

Щоб зацікавити споживачів, виробники побутової техніки намагаються зробити різні додаткові функції, які насправді не потрібні в побуті. Такий маркетинговий хід позначається тільки на високій вартості техніки.

Пральна машина – це сучасна та корисна побутова техніка, яка допомагає випрати, виполоскати й віджати речі, тим самим економить час господині. Проте, існують додаткові режими прання, які зовсім не потрібні, можна сказати, марні.

Режим «Легке прасування».

Цей режим, вимикає з циклу прання проміжне віджимання. Це призводить до не вимивання миючого засобу та неповного віджимання бруду, в результаті чого все залишається в барабані пральної машини. Також, при використанні цього режиму, машинка робить додатковий забір води.

Режим «Ручне прання».

Цей режим вважається не економним, тому краще прати делікатні речі, використовуючи програму «Синтетика» при 30 градусах та без віджимання.

Режим «Чорні речі».

Не варто витрачати багато грошей, щоб прати темні речі при низькій температурі, ліпше вибирати 2 прості програми: «Синтетика» та «Додаткове полоскання».

Режим «Автоматична сушка».

Такий режим у пральній машині взагалі не приносить ніякої користі. Якщо заповнити барабан речами із різних тканин й увімкнути цей режим, то за один раз не вдасться висушити весь одяг й вони висохнуть не повністю.