Categories: Поради

Ніколи не підіймайте та не несіть ці речі у свій дім, щоб уникнути багатьох негараздів

Є деякі знахідки, які не слід приносити додому.

Гроші.

Вони можуть бути паперовими або залізними, але при цьому здатні вбирати негативну енергію людей, які раніше були їх господарями. Будь-яка сума може накликати біду. Однак, якщо підняли вже знахідку, потрібно одразу їх витратити.

Ключі.

Над ключами ніяких ритуалів не проводять, але все одно краще не приносити таку знахідку додому.

Дзеркало.

Цей предмет вважається магічним, тому слід дотримуватись правил поводження з ним, щоб залучати в дім лише позитив. Чуже дзеркальце може мати негативний вплив на енергетику людини.

Гребінець.

Іноді гребінці крадуть для поганих справ.
Дехто може підібрати гребінець на вулиці та принести додому. Це може бути небезпечним для здоров’я. Волосся зберігає енергетику господаря. Тому, якщо на знайденому гребінці лишилися пасми, можна забрати собі весь негатив та негаразди тієї людини.

Ріжучі предмети.

Не можна піднімати ножиці, шпильки та голки, бо це дуже небезпечно. Над такими предметами нерідко проводять магічні обряди.

Нитки.

Мотки ниток теж не потрібно нести додому. Червона нитка використовується для оберегів або приворотів, біла — для очищення або проведення світлого ритуалу, а чорна — для порчі.

Хрестик або іконка.

Ці речі особисті, які зберігають енергетику господаря. Через це забороняється піднімати їх з землі, щоб не притягнути до себе негативну енергетику, негаразди та гріхи власника.

Ювелірні вироби.

Ці прикраси, також, накопичують в собі енергетику та мають магічні властивості. Також, предмет може служити оберегом або використовуватися в різних обрядах. Якщо знайшли чиюсь обручку, не потрібно її піднімати, бо негаразди тієї родини можуть перекинутися на вашу.

Годинник.

Річ, яка чутливо ставиться до енергетичного поля господаря, бо не дарма кажуть, що годинник зупиняється, коли господар помирає. Не піднімайте таку річ та не беріть собі долю та хвороби іншої людини.

Дитяча іграшка.

Особливу небезпеку представляють саморобні іграшки. Їх часто використовують в магічних ритуалах. Якщо хтось викинув ляльку, можливо він хотів зняти порчу. Тому, ні в якому разі не можна брати таку річ додому.