Categories: Актуально

Чому підлогу потрібно завжди мити сіллю, та яку саме користь це приносить

Більшість господинь прагне використовувати екологічні засоби для чищення. Сіль – це дуже дієвий засіб проти забруднень. Нерідко цей продукт додають у воду для миття підлоги. Також, в соляному розчині можна замочити кухонні рушники. Завдяки цьому вони знов стануть білосніжними.

Процес нескладний. В гарячу воду додайте сіль у співвідношенні на 1 літр 1 ст. л. Також, можна додати 1 ст. л. прального порошку.

Замочіть в розчині рушники та залиште на 2-3 год. Потім покладіть в пральну машину. Таким чином рушники стануть білосніжними.

Сіль перешкоджає поширенню різних бактерій. Також, її використовують проти грибка та плісняви.

Завдяки своїй кристалічній формі, вона замінює очисний порошок. Сіль здатна вбирати вологу та утримувати її — це допомагає виводити плями.

Під час миття підлоги можна додати спеціальний миючий засіб у воду. Однак, його доведеться декілька разів змивати чистою водою. На це знадобиться багато часу. Тому, краще додайте декілька ложок солі й підлога буде чистою.

Сіль пом’якшує структуру води, завдяки чому бруд видалити легше. Тому, краще завжди мати додаткову упаковку солі для побутових цілей. Будинок буде чистим, а енергетика — сприятливою.