Categories: Релігія

7 травня — Єлизавети Чудотвориці. Що слід зробити, щоб покращити своє здоров’я

7 травня, православний світ відзначає день Єлизавети Чудотвориці. Ще до народження святу віддали на служіння Богу, бо батьки побачили пророцтво. Коли дівчинці виповнилося три роки, вона стала навчатися Священному Писанню. Після смерті батьків, свята віддала свою спадщину нужденним та пішла в монастир. Стала відомою за свої чернечі подвиги.

Вона дотримувалася суворих постів, вживала лише трави й хліб, а олію та вино взагалі не куштувала за все життя. Свята мала дар чудотворення, могла вигнати з людини бісів, молитвою умертвила страшного змія, могла зцілювати сліпих та зупиняла кровотечу в жінок. Коли Єлизавета померла, її труна та прах набули цілющої сили.

Традиції в цей день.

Люди, що народитися 7 травня, будуть маятися протягом всього життя. Однак, такі люди можуть мати особливі здібності для боротьби проти нечисті.

В цей день не можна збирати лікарські рослини, бо толку з них не буде.

Покращити своє здоров’я можна водою. За прикметою, в цей день люди відчувають марноту, від чого деякі можуть навіть руки на себе накласти. Відвести від цього стану допоможе Єлизавета Чудотвориця. Надягніть сорочку, підійдіть до ікони святої, вмийтеся в храмі святою водою та обітріть обличчя подолом. Потім помоліться святій про подолання марноти. Також, Єлизавета позбавляє від різі в животі та болю від грижі.

Існує багато обрядів з водою, які допомагають покращити здоров’я. Однак, перш за все, потрібно дотримуватися певних правил проведення обрядів.

Замову потрібно читати засвітло.

Використовуйте лише церковні свічки, бо святкові здатні посилити ефект.



Не можна проводити ритуал лише з цікавості.

Обряди проводяться наодинці.

Замову на здоров’я потрібно читати лише на зростаючу фазу місяця, а проти захворювання — на спадаючу.

В дієвість обряду потрібно щиро вірити, інакше толку не буде.

Для обряду на здоров’я знадобиться свічка та стакан води. Розташуйте її на столі, запаліть та поставте перед нею склянку з водою. Потім потрібно перехреститися та помолитися тричі. Після чого слід зробити декілька ковтків, а потім вмитися та обтерти тіло, особливо там, де болить. Свічку не гасіть, вона має догоріти сама. Потім її слід закопати в землю.

Народні прикмети в цей день.

Рожева зоря — дощу не буде найближчим часом.

Чекайте заморозків ще 12 разів після 7 травня.