Categories: Поради

7 простих способів, швидко розносити тісне взуття. Більше не буде натирати

Якщо взуття не підходить за розміром або тисне, можна розтягнути його певними способами.

Найпростішим та найефективнішим способом є застосування хімії, що розм’якшує шкіру. Засіб можна придбати у взуттєвому магазині або в спеціалізованому відділі. Щоб розтягнути взуття в довжину, використовуйте спрей чи піну для пом’якшення шкіри. Ці засоби допомагають розтягнути взуття без шкоди для матеріалу та не залишають плям. Після нанесення на взуття, одягніть його на ноги та походіть трохи, щоб взуття прийняло форму ноги.

Спеціальні засоби не завдають шкоди матеріалу, мають швидку та ефективну дію.

Також, розтягнути взуття можливо за допомогою картоплі. Для цього слід очистити її та нарізати шматочками, що відповідають формі взуття. Заповніть черевики картоплею та залиште на ніч.

Розтягнути взуття можна газетами. Для цього змочіть їх водою та відіжміть. Щільно набийте взуття та залиште на ніч. Вранці взуття стане більш зручним.

Заморожування теж дуже ефективне. В пластиковий пакет налийте воду та покладіть всередину взуття. Потім покладіть черевики в морозилку та залиште на ніч. Цей метод підійде для не шкіряного взуття.

Також, можна одягти товсті шкарпетки та носити туфлі декілька годин. Взуття розтягнеться в тих місцях, де воно тисне.

Або поставте фен на режим гарячого повітря та направте на місця, де тисне. Тримайте фен на відстані 15-20 см протягом півгодини, а після цього одягніть черевики на товсті шкарпетки. Процедуру слід повторити декілька разів.

На ватяний диск нанесіть спирт та натріть ним внутрішню частину взуття. Препарат розм’якшує шкіру та робить її еластичною.

В пакети налийте води та покладіть їх в черевики. Залиште на ніч, а вранці дістаньте.